Koptekst overslaan

Adobe Type Manager installeren

Belangrijk

• Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd, voordat u installeert. Installeer ATM nadat u de computer opnieuw heeft opgestart.

1Een Mac OS starten.

2Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

3Dubbelklik op het pictogram van het cd-romstation.

4Dubbelklik op de map [Mac OS 8 en 9].

5Dubbelklik op de map [ATM].

6Dubbelklik op het pictogram van de ATM 4.6.2-installer.

7Volg de instructies in het beeldscherm.

8Wanneer de procedure voltooid is moet u de computer opnieuw opstarten. De ATM-installatie wordt voltooid, nadat u de computer opnieuw heeft opgestart.

9Open in het menu [Apple] het [Configuratiescherm] en klik op [~ATM].

10Het ATM-bedieningspaneel opent.

Opmerking

• Voor meer informatie over de installatie, zie de bedieningsinstructies in de map ATM.