Het printerstuurprogramma met USB installeren

In deze paragraaf vindt u informatie over het installeren van printerstuurprogramma's met USB.

Belangrijk

• Controleer of het apparaat via de USB-interfacekabel is aangesloten op de USB-poort van de computer.

• Controleer vóór het installeren of alleen het besturingssysteem actief is op de computer en er geen afdruktaken worden uitgevoerd.

• U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren.

• U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren, of downloaden van de website van de leverancier.

• Wanneer uw besturingssysteem Windows XP Pro x64, Windows Vista x64 of Windows Server 2003 / 2003 R2 x64 is, moet u het printerstuurprogramma downloaden vanaf de website van de producent. Selecteer deze printer en het besturingssysteem dat u gebruikt en download vervolgens het programma.