Bij gebruik van het PostScript 3 printerstuurprogramma

Belangrijk

• In een IPv6-omgeving kunnen NetWare-servers niet worden gebruikt.

Volg de onderstaande procedure om het PostScript 3 printerstuurprogramma in te stellen.

1In het venster [Printers] of [Printers en faxapparaten] opent u de printereigenschappen.

2Klik op het tabblad [PostScript].

In Windows 2000 / XP / Vista of Windows Server 2003 / 2003 R2 klikt u op het tabblad [Apparaatinstellingen] en gaat u door naar de stap om het selectievakje uit te schakelen.

3Klik op [Geavanceerd].

4Schakel de selectievakjes [CTRL+D verzenden voor taak] en [CTRL+D verzenden na taak] uit en klik vervolgens op [OK].

5Klik op [OK] om het dialoogvenster voor printereigenschappen te sluiten.