Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2 - USB

Belangrijk

• Voor het installeren van een printerstuurprogramma moet u Beheerdersrechten hebben. Meld u aan met een account die rechten heeft als Beheerder.

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug en play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren.

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug en play-instructies van de printer op om deze vanaf de meegeleverde cd-rom te installeren.

1Sluit het apparaat met de USB-kabel aan op de computer.

Zorg dat de USB-kabel goed is aangesloten.

2Klik in de wizard Nieuwe hardware gevonden op Installeer de software automatisch (Aanbevolen) en vervolgens op [Volgende >].

3Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Als Auto Run wordt gestart, klikt u op [Annuleren] en vervolgens op [Afsluiten].

Om Auto Run uit te schakelen, drukt u bij het plaatsen van de cd-rom in het station op de linker [Shift]-toets en houdt u deze toets ingedrukt tot de computer gereed is met lezen vanaf de cd-rom.

4Schakel het selectievakje [Deze locatie opnemen in de zoekopdracht] in onder [Zoeken naar het beste stuurprogramma in deze locatie] en klik vervolgens op [Bladeren] om de locatie van het printerstuurprogramma te selecteren.

Als station D het cd-romstation is, zijn de bronbestanden van het printerstuurprogramma opgeslagen op de volgende locatie:

• PostScript 3

D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Language)\DISK1

5Controleer de locatie van het printerstuurprogramma en klik vervolgens op [Volgende >].

6Klik op [Doorgaan].

7Klik op [Voltooien].

Na installatie wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

Opmerking

• Als Auto Run wordt gestart, klikt u op [Annuleren] en vervolgens op [Afsluiten].

• Het getal na "USB" hangt samen met het aantal aangesloten printers.