Windows Vista - USB

Belangrijk

• Voor het installeren van een printerstuurprogramma moet u Beheerdersrechten hebben. Meld u aan met een account die rechten heeft als Beheerder.

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug en play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

de "USB"-poort wordt toegevoegd aan het venster [Printers].

U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren.

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug en play-instructies van de printer op om deze te installeren vanaf de meegeleverde

cd-rom.

1Sluit het apparaat met de USB-kabel aan op de computer.

Zorg dat de USB-kabel goed is aangesloten.

2Selecteer in de wizard Nieuwe hardware gevonden [Zoek en installeer stuurprogrammabestanden (Aanbevolen)].

Klik op [Doorgaan] wanneer het venster [Gebruiker Accountbeheer] wordt geopend.

3Wanneer een bericht verschijnt waarin wordt verzocht de cd-rom te plaatsen, plaats dan de cd-rom in het cd-romstation.

Installatie van het printerstuurprogrammam wordt automatisch gestart.

Wanneer het bericht "Windows kan de uitgever van deze software niet verifiëren" verschijnt bij de installatie, selecteer dan [Installeer deze stuurprogrammabestanden toch].

4Klik op [Afsluiten].

Na installatie wordt het pictogram van de printer toegevoegd aan het venster [Printers].

Opmerking

• Indien het printerstuurprogramma werd gevonden op een netwerk, verschijnt er geen bericht waarin om plaatsing van de cd-rom wordt gevraagd.

• Het getal na "USB" hangt samen met het aantal aangesloten printers.