Problemen met USB oplossen

Problemen

Oplossingen

Het apparaat wordt niet automatisch herkend.

Schakel het apparaat uit, sluit de USB-kabel opnieuw aan en zet het apparaat weer aan.

Windows heeft de USB-instellingen al geconfigureerd.

Open Apparaatbeheer van Windows en verwijder vervolgens in [Universal Serial Bus-controllers] alle conflicterende apparaten. Conflicterende apparaten zijn aangeduid met een geel [!] of [?] pictogram. Pas op dat u geen noodzakelijke apparatuur verwijdert. Voor meer informatie, zie Windows Help.

Opmerking

• Bij Windows 2000 / XP / Vista of Windows Server 2003 / 2003 R2 wordt een fout apparaat weergegeven onder [USB-controller] in het dialoogvenster [Apparaatbeheer].