De account voor de e-mailmelding instellen

Voordat u Automatische e-mailmelding of E-mailmelding op verzoek inschakelt, moet u een ontvangend e-mailadres opgeven. Volg de onderstaande configuratieprocedure in Web Image Monitor.

1Log in op Web Image Monitor in beheerdermodus.

2Klik op [Configuratie] in het menugedeelte en vervolgens op [E-mail] in hetgedeelte [Apparaatinstellingen].

3Voer de volgende instellingen in in E-mail meldingaccount:

• E-mailmelding e-mailadres: voer het ontvangende e-mailadres in met alfanumerieke tekens.

• E-mail ontvangstmelding: geef op of u e-mailmelding op verzoek wilt gebruiken.

• E-mailmelding gebruikersnaam: voer de naam van de beheerder in als verzender.

• E-mailmelding wachtwoord: voer het wachtwoord in van de gebruiker die de e-mailmelding zal ontvangen.

4Klik op [OK].

5Klik op [Uitloggen].

6Sluit Web Image Monitor.

Opmerking

• Enkel gebruikersnamen en e-mailadressen die nog niet werden opgegeven als ontvangers van e-mailmeldingen kunnen worden opgegeven.