Ik wil documenten makkelijk omzetten in elektronische indeling.

U vindt uitleg over de functies en procedures waarmee u documenten eenvoudig kunt omzetten in elektronische indeling.

Opmerking

afbeelding van Ik wil documenten makkelijk omzetten in elektronische indeling.

Scanbestanden verzenden

Zie de Scannerhandleiding voor details.

De URL verzenden van de map waarin scanbestanden moeten worden opgeslagen

Zie de Scannerhandleiding voor details.

Scanbestanden opslaan in een gedeelde map

Zie de Scannerhandleiding voor details.

Scanbestanden opslaan op media

Zie de Scannerhandleiding voor details.

Verzonden faxberichten omzetten in elektronische indeling en ze naar een computer verzenden

Zie de Faxhandleiding voor details.

Documenten beheren en gebruiken die in elektronische indeling zijn omgezet (Document Server)

Zie de Kopieer-/Document Serverhandleiding voor details.