Basisprocedure voor Scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen

Met de volgende procedure kunt u scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen.

1. Steek een verwijderbaar geheugen in de mediasleuf.

U kunt slechts één verwijderbaar geheugen tegelijk insteken.

2. Sluit de afdekking van de mediasleuf.

Als u de afdekking open laat, kan statische elektriciteit via een ingestoken SD-kaart storingen veroorzaken in het apparaat.

3. Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd worden.

Druk op de toets [Modi wissen] als een vorige instelling blijft staan.

4. Plaats de originelen.

5. Druk op [Best. opsl.].

6. Druk op [Opslaan op geheugenapparaat].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7. Druk op [OK].

8. Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen als resolutie en scangrootte op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9. Geef indien noodzakelijk, de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

10. Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om de instellingen als originele richting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

11. Druk indien nodig op [Bestandstype / Naam verzenden] om de instellingen als bestandsformaat en -naam op te geven.

Zie "Bestandstype en bestandsnaam opgeven" voor meer informatie.

12. Druk op [Start].

Als batches worden gescand, plaatst u de volgende originelen nadat de scanbestanden werden verzonden.

Als het schrijven voltooid is, verschijnt een bericht ter bevestiging.

13. Druk op [Afsluiten].

14. Haal het geheugen uit de mediasleuf.

Verwijder het geheugen nooit terwijl nog naar het geheugen wordt geschreven. Als u dit toch doet, kunnen de gegevens op het geheugen beschadigd raken.