HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Over dit apparaat
Lees dit eerst
Eenvoudige zoekopdracht
U kunt een procedure zoeken op trefwoord of op wat u wilt doen.
Aan de slag
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u met dit apparaat aan de slag gaat.
Papier toevoegen
In dit hoofdstuk vindt u een beschrijving van aanbevolen papierformaten en -typen, en hoe u papier in de papierlade plaatst.
Toner en nietjes toevoegen
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u toner en nietjes kunt bijvullen wanneer deze op zijn.
Tekst invoeren
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u tekens invoert.
Gebruiksaanwijzing
In dit hoofdstuk worden de bedieningsinstructies van dit apparaat beschreven.
Andere gebruikershulpmiddelen
Met begininstellingen kunt u een andere taal instellen en het aantal afgedrukte exemplaren controleren door de teller weer te geven.
Opmerkingen
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat onderhoudt en bedient.
Bijlage
In dit hoofdstuk worden de meegeleverde cd-roms met software en hulpmiddelen, specificaties en papier uitgelegd.