Controleren

Opmerking

• Als u de handleidingen in HTML-indeling gebruikt, werken hyperlinks mogelijk niet en worden de genoemde secties misschien alleen weergegeven als alle HTML-handleidingen zijn geïnstalleerd.

Ik wil de faxverzendstatus weergeven.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil een rapport afdrukken van de faxverzendstatus.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil controleren naar welke bestemmingen het apparaat geen faxberichten heeft kunnen verzenden.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil controleren welke bestanden zijn verzonden via geheugenverzending.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil controleren welke bestanden op de documentserver zijn opgeslagen.

Zie de Kopieer-/Document Serverhandleiding voor details.

Ik wil controleren welke faxberichten zijn binnengekomen.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil de ontvangen faxberichten bekijken die in het apparaat zijn opgeslagen.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil de details van de faxverzending vóór de verzending controleren om te voorkomen dat faxberichten naar verkeerde bestemmingen worden verzonden.

Zie de Faxhandleiding voor details.

Ik wil de instellingen voor het scannen en verzenden van bestanden controleren alvorens een scanbestand te verzenden.

Zie de Scannerhandleiding voor details.

Ik wil de scanafbeelding controleren alvorens deze te verzenden.

Zie de Scannerhandleiding voor details.

Ik wil het verzendresultaat bekijken.

Zie de Scannerhandleiding voor details.