Modi controleren

In deze paragraaf worden weergegeven items uitgelegd. Tevens wordt uitgelegd hoe u het scherm Instellingen controleren kunt weergeven.

Gebruik het scherm Instellingen controleren om de instellingen voor scannen en verzenden te controleren.

Als u op [Modi controleren] drukt, wordt er van het eerste scherm gewisseld naar het scherm Modi controleren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Instellingen controleren

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. Origineel

Scaninstellingen, Origineel invoertype en andere scaninstellingen worden weergegeven.

2. Pictogram verzendfunctie

Geeft het pictogram weer van de gebruikte verzendfunctie.

3. Afzender en bestemming

Geeft de afzender en de verzend- of bezorgingsbestemmingen weer.

Het (schermillustratie bedieningspaneel) symbool geeft een groepbestemming weer.

Het (schermillustratie bedieningspaneel) symbool geeft een bestemming weer waar gecodeerde e-mail kan worden ontvangen.

4. Verzenden

Geeft de instellingen voor verzenden weer, zoals Afzender en Onderwerp.

5. [Groepsbest. uitbr.]

Druk hierop om de leden van de groep weer te geven als een groep is opgegeven als bestemming.

Opmerking

• Hoewel dit apparaat als een WSD-scanner wordt gebruikt, kunnen enkel de instellingen worden weergegeven die rechtstreeks in het apparaat zijn opgegeven.