Verzendresultaten bevestigen per e-mail

Gebruik deze functie om verzendresultaten te bevestigen door een E-mailmelding te verzenden naar de opgegeven bestemming.

Belangrijk

• Registreer het E-mailadres van de bestemming voor E-mailmelding vooraf in de Bestemmingslijst.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Geef de afzender op.

Voor nadere details, zie "Afzenderinstellingen".

3Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Result. e-mailverz.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer de bestemming voor melding en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u een fout maakt voordat u op [OK] drukt, drukt u op [Wissen] of u drukt opnieuw op de geselecteerde Bestemming-toets om de markering uit te schakelen.

[Result. e-mailverz.] wordt gemarkeerd en de bestemming voor de geselecteerde melding verschijnt.

6Druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Om de instellingen te controleren, drukt u op [TX modus].

7Geef een bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt een van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 3 en 6 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.