Een Internetfax/e-mailbestemming instellen als een BCC

E-mail wordt naar alle opgegeven Internetfax- of e-mailbestemmingen verzonden als bcc.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Geef de afzender op.

Voor nadere details, zie "Afzenderinstellingen".

3Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [BCC verz.] om deze te markeren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Om de instellingen te controleren, drukt u op [TX modus].

6Geef een bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 3 en 5 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.