Gegevens opslaan in de Document Server

Gebruik van de Document Server maakt het voor u mogelijk documenten op de harde schijf van het apparaat op te slaan door ze met de kopieerfunctie in te lezen. U kunt ze dus later afdrukken na het toevoegen van de gewenste configuraties.

Belangrijk

1. Druk op [Bestand opslaan].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Voer een bestandsnaam, gebruikersnaam of wachtwoord in, indien nodig.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [OK].

4. Plaats de originelen.

5. Voer de scaninstellingen voor het origineel in.

6. Druk op de toets [Start].

Hiermee worden gescande originelen in het geheugen geplaatst en wordt één set kopieën gemaakt.