Opgeslagen documenten afdrukken

Dit drukt opgeslagen documenten af.

Met Web Image Monitor kunt u documenten afdrukken die zijn opgeslagen in de Document Server van uw computer.

1. Selecteer het document dat moet worden afgedrukt.

Wanneer een wachtwoord is ingesteld, voert u dit in en drukt u vervolgens op [OK].

2. Wanneer u twee documenten of meer tegelijkertijd wilt afdrukken, herhaalt u stap 1.

U kunt maximaal 30 documenten afdrukken.

3. Wanneer u de afdrukvoorwaarden opgeeft, drukt u op [Naar afdr scherm].

Het scherm voor de afdrukvoorwaarden verschijnt. De gebruikersnaam van het document, de documentnaam en de volgorde van afdrukken van dit document zal worden weergegeven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Voer het aantal afdrukken in met de cijfertoetsen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het maximale aantal kopieën dat kan worden ingesteld is 999.

5. Druk op de toets [Start].

Er zal worden begonnen met afdrukken.

Verwante onderwerpen

Een afdrukopdracht onderbreken
Het aantal te kopiëren sets wijzigen
Testafdruk
De eerste pagina afdrukken
Een aangegeven pagina afdrukken
Een aangegeven reeks afdrukken