Gegevens opslaan

Het volgende beschrijft de procedure voor het opslaan van documenten op de Document Server.

Belangrijk

Bestandsnaam

Een documentnaam zoals "COPY0001" en "COPY0002" wordt automatisch aan het gescande document bijgevoegd. U kunt de documentnaam wijzigen.

Gebruikersnaam

U kunt een gebruikersnaam registreren om de gebruiker of gebruikersgroep te identificeren die de documenten opsloeg. Selecteer de gebruikersnaam geregistreerd in het Adresboek om deze toe te wijzen, of voer de naam direct in.

Wachtwoord

Om onbevoegd afdrukken te voorkomen, kunt u een wachtwoord instellen voor elk opgeslagen document. Een beveiligd document kan alleen geopend worden als het wachtwoord wordt ingevoerd. Wanneer er een wachtwoord voor een document is ingesteld, verschijnt er een sleutelpictogram naast de documenten.

1. Druk op de toets [Document Server].

Voorbeeld van de toets Document Server

2. Druk op [Origineel scannen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Typ een bestandsnaam, gebruikersnaam en wachtwoord, indien nodig.

Wanneer u een documentnaam niet verandert, zal die automatisch bepaald worden.

4. Plaats het origineel.

5. Geef de scanvoorwaarden op van het origineel.

6. Druk op de toets [Start].

Het origineel wordt gescand. Het document wordt opgeslagen in de Document Server.

Verwante onderwerpen

Een gebruikersnaam opgeven
Een documentnaam opgeven
Een wachtwoord opgeven