Perforeren

U kunt perforatiegaten in kopieën maken.

Belangrijk

2 gaten

Illustratie van Perforeren

4 gaten

Illustratie van Perforeren

Richting van het origineel en positie van de perforaties

Plaats alle originelen in de ADF in de richting waarin ze normaal kunnen worden gelezen. Als u een origineel op de glasplaat plaatst, houdt u dezelfde richting aan maar plaatst u het origineel met de bedrukte zijde naar beneden.

De relatie tussen de richting van het origineel en de positie van de perforaties is zoals hieronder is weergegeven:

Illustratie van de perforeerpositie

1. Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer één van de perforatieposities.

Wanneer de Booklet Finisher SR3000 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3030 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3020 is geïnstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [OK].

4. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].