HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Faxhandleiding
Lees dit eerst
Verzending
In dit hoofdstuk worden de handelingen voor basisverzending zoals het aangeven van een verzendmodus of een bestemming uitgelegd.
Andere verzendingseigenschappen
In deze sectie worden de functies uitgelegd die u kunt toepassen bij gebruik van de instelling TX modus, zoals Verzenden op een bepaald tijdstip (uitgesteld verzenden) en Labels invoegen. Met TX modus kunt u verschillende functies voor verzendingen gebruiken.
Ontvangst
In dit hoofdstuk worden ontvangst en ontvangstfuncties uitgelegd, zoals het afdrukken van ontvangen documenten of het routeren van ontvangen documenten naar andere faxapparaten.
Communicatie-informatie veranderen/bevestigen
In deze sectie worden de eigenschappen van Wijz TX/Inf. uitgelegd, die u kunt gebruiken om communicatieresultaten op het scherm of afgedrukte rapporten te bevestigen.
Een document opslaan
In dit hoofdstuk wordt het opslaan en beheren van documenten in de Document Server uitgelegd.
Faxen via computer
In deze sectie wordt uitgelegd hoe u de faxfunctie van dit apparaat kunt gebruiken vanaf een computer via een netwerk.
Faxinstellingen
In dit hoofdstuk worden de gebruikerstoepassingen beschreven in het menu faxeigenschappen.
Bijlage
In dit hoofdstuk worden eigenschappen en specificaties van de faxfunctie uitgelegd.