HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Printerhandleiding
Lees dit eerst
Het apparaat voorbereiden
In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u dit apparaat op uw computer kunt aansluiten en hoe u het printerstuurprogramma kunt installeren.
Het printerstuurprogramma instellen
Dit hoofdstuk geeft uitleg over de printereigenschappen en hoe u wijzigingen kunt maken in de instellingen van de printer.
Andere afdrukbewerkingen
Dit hoofdstuk geeft uitleg over de verschillende afdrukfuncties waaronder Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk, Opgeslagen afdruk em PDF Direct adrukken.
Direct afdrukken vanaf een digitale camera (PictBridge)
In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u rechtstreeks vanaf een digitale camera afdrukt.
Opslaan en afdrukken met gebruikmaking van de Document Server
In dit hoofdstuk wordt uitleg gegeven over het gebruik van de functie Document Server.
Printerkenmerken
In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Printerfuncties beschreven. Zie "Gebruikersinstellingen openen" voor meer informatie over het openen van de Printerfuncties.
Bijlage