Displaypanel

Dette afsnit forklarer det forenklede display og de tre bekræftelsesskærmbilleder: Kontrollér funktioner, Vis eksempel og Status f. scan. filer

Man kan finde forklaringer om skærmbilledet E-mail, Scan til mappe, Liste over lagrede filer eller Netværksleveringsscanner i denne vejledning. For detaljer henvises til "Skærmbilledet E-mail", "Skærmbilledet Scan til mappe", "Liste over lagrede filer" eller "Skærmbilledet Netværksleveringsscanner".

Relaterede emner

Simplificeret display
Bekræftelsesskærmbilleder