Simplificeret display

Dette afsnit forklarer, hvordan du skifter til det simplificerede display.

Når du trykker på tasten [Simplificeret display], vil skærmen skifte fra startskærmbilledet til det simplificerede display.

Bogstaver og taster vises i et større format, så betjeningen bliver lettere.

Illustration af taster i forenklet display

Eksempel på forenklet display

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. [Tastfarve]

Tryk for at øge kontrasten i skærmpanelet ved at ændre farven på tasterne.

Dette er kun tilgængeligt for det simplificerede display.

Bemærk

• For at returnere til startskærmbilledet skal man trykke på tasten [Simplificeret display] igen.

• Visse taster vises ikke på det simplificerede display.