Skærmbilledet e-mail

Dette afsnit forklarer skærmens layout, når scanningsfiler afsendes via e-mail.

De viste funktioner virker som taster til valg. Man kan vælge eller angive et emne ved at trykke på det.

Når man vælger eller markerer en enhed på displaypanelet, markeres det som [Illustration af skærm på kontrolpanel]. Taster, der ikke kan vælges, ser sådan ud [Illustration af skærm på kontrolpanel].

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. Destinationsfelt

Den angivne destination vises. Hvis mere end én destination er angivet, skal man trykke på [Pil op-tasten] eller [Pil ned-tasten] for at vælge mellem destinationerne.

2. E-mail / Mappe

Tryk på disse faner for at skifte mellem skærmbilledet E-mail og skærmbilledet Scan til mappe.

Skift også skærmbilledet, når de samme filer både sendes via e-mail og Scan til mappe.

3. Ikon for e-mail

Angiver, at skærmbilledet E-mail vises.

4. [Manuel indtastning]

Hvis du vil angive destinationer, der ikke er registreret i adressebogen, skal du trykke på denne tast, og derefter indtaste e-mail-adresserne med softwaretastaturet, der vises.

5. [Reg.nr.]

Tryk på denne tast for at angive destinationen ved hjælp af et 5-cifret registreringsnummer.

6. Destinationsliste

Listen over registrerede destinationer i maskinen bliver vist. Hvis ingen af destinationerne kan vises, skal man trykke på [Pil op-tasten] eller [Pil ned-tasten] for at skifte skærmbillede.

Symbolet (Illustration af skærm på kontrolpanel) indikerer en gruppedestination.

Symbolet (Illustration af skærm på kontrolpanel eller symbolet Illustration af skærm på kontrolpanel) indikerer en destination, der kan modtage krypteret e-mail.

7. [Tekst] [Emne] [Sikkerhed] [Afsendernavn] [Besked om modt.]

Indtast besked, og angiv emne, sikkerhed (kryptering og signatur), afsender, og hvorvidt man skal bruge "Message Disposition Notification" (MDN).