Om Scannerfunktioner

Dette afsnit beskriver funktioner, du kan bruge i scannertilstanden.

Med scannerfunktionerne kan man sende scanningsfiler til andre computere, scanne originaler fra en computer ved hjælp af TWAIN-driveren eller lagre scanningsfiler på maskinens harddisk.

Yderligere information om hver funktion findes i de pågældende kapitler.

Afsendelse af scanningsfiler (netværkscanner)

Scanningsfiler kan sendes til eller lagres på en computer, og man kan specificere formatet af scanningsfilen alt efter, hvordan filen skal benyttes.

• Afsendelse via e-mail

Man kan sende scanningsfiler til specificerede e-mail adresser.

Yderligere information findes i kapitel 1 "Afsendelse af scanningsfiler via e-mail".

• Afsendelse til mapper

Scanningsfiler kan lagres i mapper i delte netværk eller på en FTP- eller Netware-server.

Yderligere information findes i kapitel 2 "Afsendelse af scanningsfiler til mapper".

• Levering

Man kan levere scanningsfiler ved hjælp af en server dedikeret til formålet.

Yderligere information findes i kapitel 4 "Levering af scanningsfiler".

Scanning af originaler fra en klientcomputer (TWAIN-scanner)

Man kan benytte TWAIN-driveren til at scanne filer fra computere, der er forbundne enten direkte eller via netværk.

Yderligere information findes i kapitel 5 "Scanning af originaler med netværkets TWAIN-scanner".

Lagring af filer

Scanningsfiler kan lagres på maskinens harddisk. Man kan gøre mange ting med lagrede filer, eksempelvis gemme dem i delte mapper eller sende dem via e-mail.

Yderligere information findes i kapitel 3 "Lagring af filer med scannerfunktionen".