Skærmbillede for netværksleveringsscanner

Dette afsnit beskriver skærmens layout, når du bruger netværksleveringsscanneren.

De viste funktioner tjener som taster til valg. Man kan vælge eller angive en funktion ved at trykke på den. Når man vælger eller angiver en funktion på displaypanelet, bliver den markeret som [Operation panel screen illustration]. Taster, der ikke kan vælges, vises som [Operation panel screen illustration].

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. Feltet Destination

Den angivne destination vises. Hvis mere end én destination er angivet, skal man trykke på [Up arrow key] eller [Down arrow key] for at vælge mellem destinationerne.

2. Ikon for netværksleveringsscanner

Angiver, at skærmbilledet for netværksleveringsscanner er vist.

3. [Reg.nr.]

Tryk på denne tast for at angive destinationen vha. et 3-cifret registreringsnummer.

4. [Manuel indtastning]

For at sende en fil via e-mail over leveringsserveren til en destination, der ikke er registreret på leveringsserverens destinationsliste, skal man trykke på denne tast for at vise software-tastauret. Benyt herefter software-tastaturet for at indtaste e-mail-adressen. For flere detaljer om, hvordan man sender en fil via e-mail over leveringsserveren, henvises til vejledningen til ScanRouter leveringssoftware.

5. Destinationsliste

Listen over destinationer, der er registreret i leveringsserveren, vises. Hvis ikke alle destinationerne kan vises, skal du trykke på [tasten pil op] eller [tasten pil ned] for at skifte skærmbillede.

Symbolet (Operation panel screen illustration) indikerer en gruppedestination.

6. [Emne] [Afsendernavn] [Besked om modt.]

Angiv emnet, afsenderen, og om "Message Disposition Notification" skal aktiveres for filen, der skal overføres.