Indstilling af kraftigt papir, tyndt papir eller OHP-transparenter ved hjælp af kontrolpanelet

Følg nedenstående fremgangsmåde til indstilling af maskinen via kontrolpanelet ved ilægning af kraftigt papir, tyndt papir eller OHP-transparenter i bypassbakken.

Vigtigt

1. Tryk på knappen [Brugerfunktioner/Tæller] på kontrolpanelet.

Illustration af knappen Brugerfunktioner/Tæller

2. Tryk på [Systemindstillinger].

3. Tryk på fanen [Indstill. for papirkassette].

4. Tryk på [imageNæste] for at rulle gennem listen.

5. Tryk på [Papirtype: Bypassbakke].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

6. Vælg de relevante elementer, alt afhængigt af hvilken papirtype du vil indstille.

Tryk på [OHP (transparent)] i området [Papirtype], hvis du vil ilægge OHP-transparenter.

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

Tryk på [Ingen visning] på området [Papirtype], og tryk derefter på [Kraftigt papir 1], [Kraftigt papir 2], [Kraftigt papir 3] eller [Tyndt papir] på området [Papirtykkelse], når der ilægges kraftigt papir eller tyndt papir.

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

7. Tryk på [OK].

Den valgte papirtype vises.

8. Tryk på knappen [Brugerfunktioner/Tæller].

Startskærmbilledet vises.