VejledningerIndholdAlle titlerRevisionshistorikHjælp
Printerreference
Læs dette først
Forberedelse af maskinen
Dette kapitel beskriver, hvordan du slutter maskinen til din computer og installerer printerdriveren.
Opsætning af printerdriveren
Dette kapitel forklarer printeregenskaberne, og hvordan der udføres ændringer af printerindstillingerne.
Andre udskriftsfunktioner
Dette kapitel beskriver de forskellige udskrivningsfunktioner, herunder Prøvetryk, Sikker udskrift, Gem udskrift midlertidigt, Lagret udskrift og Direkte udskrivning af PDF.
Lagring og udskrivning med anvendelse af dokumentserveren
Dette afsnit beskriver, hvordan du benytter dokumentserverfunktionen.
Appendiks
Dette kapitel indeholder printerspecifikationerne og de funktioner, der er tilgængelige på skærmbilledet Printerfunktioner.