Indstilling af papir med brugerdefineret form ved hjælp af kontrolpanelet

Følg nedenstående procedure for at indstille maskinen med anvendelse af betjeningspanelet, når du lægger papir af brugerdefineret format i bypass-bakken.

Vigtigt

1. Tryk på knappen [Brugerfunktioner/Tæller] på kontrolpanelet.

Illustration af knappen Brugerfunktioner/Tæller

2. Tryk på [Systemindstillinger].

3. Tryk på fanen [Indstill. for papirkassette].

4. Tryk på [Bypass-papirformat for printer].

5. Tryk på [Brugerdefineret format].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

Hvis der allerede er valgt et brugerdefineret format, skal du trykke på [Skift format].

6. Tryk på [Lodret], angiv papirets lodrette størrelse ved hjælp af talknapperne, og tryk derefter på knappen [havelåge].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

7. Tryk på [Vandret], angiv papirets vandrette størrelse ved hjælp af talknapperne, og tryk derefter på knappen [havelåge].

8. Tryk på [OK].

De indtastede papirformater vises.

9. Tryk på [OK].

10. Tryk på knappen [Brugerfunktioner/Tæller].

Startskærmbilledet vises.