Indstilling af papir i bypassbakke

Dette afsnit giver instruktioner i papirindstilling på bypass-bakken.

Du kan få mere at vide om papirformat og papirtype i Om denne maskine.

Vigtigt

1. Åbn bypass-bakken.

Illustration af bypassbakken

2. Læg forsigtigt papir i bypassbakken med forsiden opad, indtil bipperen høres, og juster derefter papirstyrene til papirformatet.

Hvis papirstyrenes papirformat og papiret ikke passer sammen, kan der opstå skævheder og papirstop.

Der må ikke lægges mere papir i end til markeringen, da billedet ellers kan blive skævt eller papiret blive ført skævt ind.

Åbn forlængeren for at støtte papirformater, der er større end A4image, 81/2 " image 11 "image.

Luft papiret for at få luft mellem arkene, så fremføring af flere arkimageundgås.

Illustration af bypassbakke, nummereret henvisningsillustration

1. Forlænger

2. Papirstyr

3. Indstil papirformatet via printerdriveren eller betjeningspanelet.

Bemærk

Relaterede emner

Indstilling af papirformat ved hjælp af kontrolpanelet
Indstilling af papir med brugerdefineret form ved hjælp af kontrolpanelet
Indstilling af kraftigt papir, tyndt papir eller OHP-transparenter ved hjælp af kontrolpanelet
Indstilling af kuverter ved hjælp af kontrolpanelet