Indstilling af kuverter ved hjælp af kontrolpanelet

Følg nedenstående procedure for at indstille maskinen ved hjælp af kontrolpanelet, når der lægges kuverter i bypassbakken.

Vigtigt

1. Åbn bypassbakken, og ilæg derefter kuverterne med den side, der skal udskrives på, opad, indtil bipperen høres.

Illustration af bypassbakken

2. Tryk på knappen [Brugerfunktioner/Tæller] på kontrolpanelet.

Illustration af knappen Brugerfunktioner/Tæller

3. Tryk på [Systemindstillinger].

4. Tryk på fanen [Indstill. for papirkassette].

5. Tryk på [Bypass-papirformat for printer].

6. Tryk på [Brugerdefineret format].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

Hvis der allerede er valgt et brugerdefineret format, skal du trykke på [Skift format].

7. Tryk på [Lodret], angiv papirets lodrette størrelse ved hjælp af talknapperne, og tryk derefter på knappen [havelåge].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

8. Tryk på [Vandret], angiv papirets vandrette størrelse ved hjælp af talknapperne, og tryk derefter på knappen [havelåge].

9. Tryk på [OK].

De indtastede papirformater vises.

10. Tryk på [OK].

11. Tryk på [imageNæste] for at rulle gennem listen.

12. Tryk på [Papirtype: Bypassbakke].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

13. Tryk på [Ingen visning] på området [Papirtype], og tryk derefter på [Kraftigt papir 2] på området [Papirtykkelse].

Illustration af betjeningspanelets skærmbillede

14. Tryk på [OK].

Den valgte papirtype vises.

15. Tryk på knappen [Brugerfunktioner/Tæller].

Startskærmbilledet vises.