Konfiguration af WPA/WPA2

WPA/WPA2 bruger en godkendelsesserver, der giver en væsentligt forbedret sikkerhed sammenlignet med WPA-PSK/WPA2-PSK.

WPA/WPA2 kan konfigureres vha. styringstilstanden i Web Image Monitor. Du kan vælge fire typer EAP-godkendelsesmetoder: EAP-TLS, LEAP, EAPTTLS og PEAP. Bemærk, at hver EAP-godkendelsesmetode har forskellige konfigurationsindstillinger og godkendelsesprocedurer.

Typer og krav til certifikater er som følger:

Hvis det er påkrævet med et certifikat, skal du konfigurere alle indstillinger efter installation af certifikatet.

EAP-typer, der kræver et "Site-certifikat"

EAP-TLS, EAP-TTLS, PEAP (nødvendige, undtagen LEAP)

EAP-typer, der kræver et "Site-certifikat" og et "Enhedscertifikat"

EAP-TLS, PEAP (fase 2 gælder kun for TLS)

Relaterede emner

Installation af et site-certifikat
Installation af enhedscertifikat
Indstilling af elementer i WPA/WPA2