Når interface-enheden IEEE 802.11 er installeret

Når det trådløse LAN-interface bruges på netværket, skal du være opmærksom på følgende:

Ved flytning af maskinen

Afmontér antennerne, når maskinen flyttes lokalt.

Når du har flyttet maskinen, skal du fastgøre antennerne igen og kontrollere følgende:

• Antennerne er placeret væk fra forstyrrende genstande.

• Der er 40 til 60 mm. mellem antennerne, så de berører ikke hinanden.

• Låget over glaspladen og den automatiske dokumentføder (ADF) er ikke i berøring med antennerne.

Hvis netværksområdet giver et dårligt radiomiljø

Hvis radiobølgeforholdene er dårlige, fungerer netværket måske ikke pga. afbrudte eller mislykkedes opkald. Når du kontrollerer det trådløse LAN-signal og adgangspunktet, skal du følge nedenstående procedure for at forbedre situationen:

• Placér adgangspunktet tættere på maskinen.

• Fjern alle hindringer mellem adgangspunktet og maskinen.

• Flyt udstyr, der udsender radiobølger, såsom mikrobølgeovne, væk fra maskinen og adgangspunktet.