Indstilling af elementer i WPA/WPA2

1. Log på Web Image Monitor i administrativ tilstand.

2. Klik på [Konfiguration], og klik derefter på [Indstillinger for trådløst LAN] i området "Interface".

3. Vælg [Infrastrukturtilstand] i "Kommunikationstilstand".

4. Indtast de alfanumeriske tegn (a-z, A-Z eller 0-9) i [SSID] i overensstemmelse med det adgangspunkt, du vil bruge.

5. Vælg [WPA] i "Sikkerhedsmetode".

6. Vælg [TKIP] eller [CCMP (AES)] i "WPA-krypteringsmetode" i overensstemmelse med det adgangspunkt, du vil bruge.

7. Vælg [WPA] eller [WPA2] i "WPA-godkendelsesmetode".

8. Indtast det brugernavn, der blev angivet i RADIUS-serveren, under "Brugernavn".

9. Indtast domænenavnet under "Domænenavn".

10. Vælg "EAP Type". Konfigurationer varierer alt efter EAP-typen.

EAP-TLS

• Foretag de følgende indstillinger i overensstemmelse med det operativsystem, du bruger:

• Vælg [Til] eller [Fra] under "Godkend servercertifikat".

• Vælg [Til] eller [Fra ] under "Hav tillid til mellemliggende nøglecenter".

• Indtast værtsnavnet på RADIUS-serveren under "Server-ID".

LEAP

• Klik på [Skift] under "Password", og indtast derefter det password, der er angivet i RADIUS-serveren.

EAP-TTLS

• Klik på [Skift] under "Password", og indtast derefter det password, der er angivet i RADIUS-serveren.

• Klik på [Skift] under "Fase 2-brugernavn", og indtast derefter det brugernavn, der er angivet i RADIUS-serveren.

• Vælg [CHAP], [MSCHAP], [MSCHAPv2], [PAP] eller [MD5] under "Fase 2-metode".

• Nogle metoder er muligvis ikke tilgængelige, afhængigt af den RADIUS-server du vil bruge.

• Foretag de følgende indstillinger i overensstemmelse med det operativsystem, du bruger:

• Vælg [Til] eller [Fra] under "Godkend servercertifikat".

• Vælg [Til] eller [Fra ] under "Hav tillid til mellemliggende nøglecenter".

• Indtast værtsnavnet på RADIUS-serveren under "Server-ID".

PEAP

• Klik på [Skift] under "Password", og indtast derefter det password, der er angivet i RADIUS-serveren.

• Klik på [Skift] under "Fase 2-brugernavn", og indtast derefter det brugernavn, det er angivet i RADIUS-serveren.

• Vælg [MSCHAPv2] eller [TLS] under "Fase 2-metode".

• Når du vælger [TLS], skal du vælge det klientcertifikat, du vil bruge, under "WPA-klientcertifikat".

• Foretag de følgende indstillinger i overensstemmelse med det operativsystem, du bruger:

• Vælg [Til] eller [Fra] under "Godkend servercertifikat".

• Vælg [Til] eller [Fra ] under "Hav tillid til mellemliggende nøglecenter".

• Indtast værtsnavnet på RADIUS-serveren under "Server-ID".

11. Klik på [OK].

12. Klik på [Log ud].

13. Afslut Web Image Monitor.