Installation af enhedscertifikat

1. Log på Web Image Monitor i administrativ tilstand.

2. Klik på [Konfiguration].

3. Klik på [Enhedscertifikat] i området "Sikkerhed".

4. Klik på [Certifikat 2] i vinduet "Enhedscertifikat", og klik derefter på [Anmodning].

5. Indtast et passende "Fællesnavn" og en "Landekode" på siden "Certifikat-information", og klik derefter på [OK].

6. "Opdaterer..." vises. Vent i ca. 2 minutter, og klik derefter på [OK].

7. Klik på [Detaljer], der vises i vinduet "Enhedscertifikat", som huskeblokikonet for "Anmoder".

8. Vælg alle, og kopier derefter hele teksten "Tekst til det certifikat, der blev anmodet om", der vises i vinduet "Certifikat-status".

9. Log på certifikatgodkendelsesserveren, og hent derefter det CA-betegnende certifikat ved hjælp af den tekst, der er kopieret ind i vinduerne "Tekst til det certifikat, der blev anmodet om".

Hvordan certifikatet hentes, afhænger af det miljø, du vil bruge.

10. Klik på [Certifikat 2] i vinduet "Enhedscertifikat", og klik derefter på [Installér].

11. Åbn det CA-betegnede certifikat, der blev hentet i trin 11, ved hjælp af et tekstredigeringsprogram, og kopier derefter al teksten over.

12. Indsæt hele teksten, der blev kopieret, ind i det CA-betegnede certifikat i vinduet [Installér certifikat].

13. Klik på [OK].

14. "Opdaterer..." vises. Vent i ca. 1-2 minutter, og klik derefter på [OK].

15. Kontrollér, at "Enhedscertifikat" viser "Installeret".

16. Klik på [Certifikat 2] under "Certificering", og klik derefter på [OK].

17. Klik på [Log ud].

18. Afslut Web Image Monitor.