Installation af et site-certifikat

1. Log på godkendelsesserveren, og hent CA-certifikatet.

Fremgangsmåderne til at hente certifikater varierer, i henhold til hvilket operativsystem du bruger.

2. Log på Web Image Monitor i administrativ tilstand.

3. Klik på [Konfiguration].

4. [Site-certifikat] i området "Sikkerhed".

5. Klik på [Gennemse] i vinduet "Site-certifikat, der skal importeres", og vælg derefter det CA-certifikat, du hentede.

6. Klik på [Importér].

7. Kontrollér, at det importerede certifikats [Status] viser "Troværdigt".

Hvis [Kontrol af site-certifikat] viser [Aktiv], og certifikatets [Status] viser [Utroværdigt], er kommunikation muligvis umulig.

8. Klik på [OK].

9. Klik på [Log ud].

10. Afslut Web Image Monitor.