Afsendelse via internetfax

Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver en internetfaxdestination.

Når du bruger internetfaxtransmission, angives e-mail-adressen (internetfaxdestinationen) i stedet for faxnummeret.

Vigtigt

1. Tryk på [Internetfax] for at skifte transmissionstype til internetfax.

illustration af skærmbilledet i kontrolpanelet

2. Angiv afsender.

Du kan finde flere oplysninger i "Afsenderindstillinger".

3. Tryk på [Man. indt.].

Illustration af kontrolpanelet

4. Indtast internetfaxdestinationen, og tryk derefter på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du taster forkert, skal du trykke på [], [], [Baktast] eller [Slet alle]. Indtast derefter tegnene korrekt.

For at ændre e-mail-adressen, når du har trykket på [OK], skal du trykke på [Red. dest.], indtaste e-mail-adressen igen og derefter trykke på [OK].

5. Hvis du vil tilføje en destination, skal du trykke på [Tilføj].

Illustration af kontrolpanelet

6. Angiv den næste destination.

Illustration af kontrolpanelet

Gentag trin 5 og 6 for at tilføje en anden destination.

Tryk på fanen for transmissionstypen for at skifte transmissionstype mellem fax/IP-fax, internetfax, e-mail og mappe.

7. Tryk på tasten [Start].

Maskinen begynder at scanne originalen og gemmer den i hukommelsen. Når scanningen er gennemført, lyser indikatoren Kommunikerer, og transmissionen starter.

Relaterede emner

Omgåelse af SMTP-serveren