Omgåelse af SMTP-serveren

Du kan sende internetfaxdokumenter direkte til destinationerne uden at gå gennem SMTP-serveren.

Normalt sendes internetfax via SMTP-serveren. Med denne funktion aflæses domænedelen af destinationens e-mail-adresse imidlertid som SMTP-serverens adresse, og transmissionen går uden om SMTP-serveren. Eftersom dette reducerer belastningen på serveren, kan du sende internetfaxmeddelelser uden at skulle tage hensyn til overførselstiden fra server til destination.

Vigtigt

Der er to måder, du kan angive en destination på:

Ved at angive den anden parts værtsnavn

Angiv en destinations e-mail-adresse ved at tilføje den anden parts værtsnavn til domænedelen af e-mail-adressen. Angiv adressen efter @ på følgende måde: "værtsnavn", ". (dot)" og "domænenavn".

xxxx@værtsnavn hos den anden part.domænenavn

Hvis den anden parts e-mail-adresse f.eks. er "abc@defcompany.com", og værtsnavnet er "HOST":

abc@HOST.defcompany.com

Ved at angive den anden parts IP-adresse.

Angiv en destinations e-mail-adresse ved at ændre domænedelen af e-mail-adressen til den anden parts IP-adresse.

xxxx@[den anden parts IP-adresse]

Hvis den anden parts e-mail-adresse f.eks. er "abc@defcompany.com", og IP-adressen er "192.168.1.10":

abc@[192.168.1.10]

Brug følgende procedure for at gå uden om SMTP-serveren.

1. Tryk på [SMTP].

Illustration af kontrolpanelet

2. Tryk på [Nej].

Illustration af kontrolpanelet

3. Tryk på [OK].