Omgående transmission

Omgående transmission er muligt med standardfaxtransmission og IP-fax-transmission.

Vigtigt

1. Tryk på [Omg. TX].

Illustration af kontrolpanelet

2. Placér originalen i dokumentfremføreren.

3. Vælg de ønskede scanneindstillinger.

Illustration af kontrolpanelet

Oplysninger om scanneindstillingerne findes under “Scanneindstillinger”.

4. Angiv en destination med de numeriske taster eller en destinationstast.

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du laver en fejl, kan du trykke på tasten [Slet/Stop] og derefter indtaste det korrekte nummer.

Oplysninger om angivelse af en destination findes under “Sådan angives en destination”.

5. Tryk på tasten [Start].

Maskinen ringer op til en destination.

Bemærk

Reference

Relaterede emner

Sådan sendes originaler med glaspladen (omgående transmission)