Scanneindstillinger

Du kan konfigurere scanneindstillingerne i forhold til den original, du scanner.

Du har måske brug for at sende forskellige typer faxdokumenter. Nogle af disse kan være vanskeligt at aflæse på modtagerens maskine. Maskinen har imidlertid fire indstillinger, som du kan ændre på for at overføre dokumentet med den bedst mulige billedkvalitet.

Scannetype:

Tekst, Tekst / Streggrafik, Tekst / Foto, Foto

Opløsning:

Standard, Detalje, Superfin (ektraudstyr)

Scannestørrelse:

Automatisk registrering, Almindelig, Område, Blandede originalformater

Tæthed (kontrast):

Automatisk belysning, manuel belysning (syv niveauer), kombineret automatisk og manuel belysning

Relaterede emner

Scannetype
Opløsning

Tæthed (kontrast)
Blanding af scanneindstillinger for originaler på flere sider