Transmissionstilstande

Der findes to transmissionstyper: Hukommelsestransmission og Omgående transmission.

Vigtigt

Hukommelsestransmission

Transmissionen starter automatisk, efter at originalen er gemt i hukommelsen. Dette er nyttigt, når du har travlt og skal tage dokumentet med dig. Du kan også sende den samme original til flere destinationer (rundsending). Oplysninger om rundsending og parallel hukommelsestransmission finder du under “Parallel hukommelsestransmission” og “Rundsendingssekvens”.

Eksempel på hukommelsestransmission

Omgående transmission

Ringer op til destinationsnummeret med det samme og sender til det, mens originalen scannes. Det er meget nyttigt, når du vil sende en original hurtigt, eller når du vil kontrollere den destination, du sender til. Når du bruger denne transmissionstype, gemmes originalen ikke i hukommelsen. Du kan kun angive én adresse.

Eksempel på omgående transmission

Maskinen er normalt i tilstanden Hukommelsestransmission. Skift tilstand til Omgående transmission ved at trykke på [Omg. TX].

Relaterede emner

Sådan vælges transmissionstype
Hukommelsestransmission
Omgående transmission
Sådan vises bekræftelse af transmissionen