Rundsendingssekvens

Brug rundsendingsfunktionen til at sende den samme original til flere destinationer samtidigt.

Du kan rundsende med flere transmissionstyper (fax, IP-fax, internetfax, e-mail og mappe) samtidigt.

Du kan angive flere destinationer ved at angive den første destination og derefter angive den næste destination ved at trykke på [Tilføj].

Hvis du ringer op til flere destinationer for samme dokument (rundsending), sendes dokumenterne i den rækkefølge, der blev ringet op i. Hvis faxdokumentet ikke kan afsendes, ringer maskinen op til den pågældende destination igen efter den sidste destination, der er angivet til rundsending. Hvis du f.eks. angiver fire destinationer, A til D, til rundsending, og hvis forbindelserne til destinationerne A og C er optaget, ringer maskinen til destinationerne i følgende rækkefølge: A, B, C, D, A og C.

Kontrollér status for transmissionen ved at udskrive listen over afsendelsesfiler. Se “Sådan udskrives en liste over filer i hukommelsen (Udskriv liste over afs.filer)”.

Hvis den ekstra G3-interfaceenhed er installeret, kan du bruge funktionen Samtidig rundsending til at sende faxer samtidigt på forskellige telefonlinjer. Se “Samtidig rundsending på flere telefonlinjer”.

Hvis du angiver en anden transmission, mens du rundsender til flere destinationer, sendes faxer skiftevis til hver enkelt tilbageværende destination i den nuværende og anden rundsending.

Hvis du f.eks. angiver en rundsending til destination A og B og derefter angiver en rundsending til destination C og D, mens transmissionen til destination A er i gang, sender maskinen faxerne i følgende rækkefølge: A, C, B og derefter D.

Hvis den tidligere fil og den næste fil begge er på standby, sendes de også i samme rækkefølge.