Indstilling af standard for transmissionsfunktion

Du kan angive standardværdierne for dokumenttransmissionens funktionsindstillinger.

"Standard" angiver værdien af en indstilling på startskærmen, når maskinen tændes første gang, eller når funktionerne er slettet.

Med den følgende procedure kan du kun angive standardværdierne for de indstillinger, der kan ændres fra startskærmen.

Du kan angive standardværdier for følgende indstillinger:

Hukommelsestransmission/Øjeblikkelig transmission, Transmissionstype, Scannetype, Opløsning, Scanneformat, Blandede formater, Automatisk belysning, Manuel belysning, Originalretning, Originalindstillinger, Vælg linje, Send senere, Besked om modtagelse, BCC-transmission, E-mail-afsendelsesresultater, Tekst, Standardmeddelelse, Autom. reducer, Labelindsættelse, Lukket netværk, SUB-kodetransmission, SEP-kodemodtagelse, Faxhovedudskrivning, Statusrapport for afsendelse, Gem fil, Filtype og Eksempel før transmission.

1. Konfigurér indstillingen med den ønskede standardværdi på startskærmen.

2. Tryk på tasten [Programmér].

Illustration af tasten Programmér

3. Tryk på [Prgr. som standarder].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [Programmér].

5. Tryk på [Ja], når der vises en bekræftelsesmeddelelse.

Den værdi, der aktuelt er angivet for indstillingen, bliver standarden.