Configureren WPA/WPA2

WPA/WPA2 gebruikt een verificatieserver om betere beveiliging te bieden in vergelijking tot WPA-PSK/WPA2-PSK.

WPA/WPA2 kan geconfigureerd worden in de beheersmodus van Web Image Monitor. U kunt vier types EAP-verificatiemethodes kiezen: EAP-TLS, LEAP, EAPTTLS en PEAP. Let op dat elke EAP-verificatiemethode verschillende configuratieinstellingen en verificatieprocedures heeft.

Soorten en vereisten van certificaten zijn als volgt:

Als een certificaat vereist is, configureer dan alle instellingen na installatie van het certificaat.

EAP-types waarvoor een "Site certificaat" nodig is

EAP-TLS, EAP-TTLS, PEAP (Noodzakelijk behalve LEAP)

EAP-Types waarvoor een "Site certificaat" en een "Apparaatcertificaat" nodig zijn

EAP-TLS, PEAP (Fase 2 is alleen voor TLS)

Verwante onderwerpen

Een Site certificaat installeren
Apparaatcertificaat installeren
Items instellen van WPA/WPA2