Een Site certificaat installeren

1. Toegang krijgen tot de verificatieserver en verkrijgen van het CA-certificaat.

Manieren om certificaten te verkrijgen verschillen afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt.

2. Meld u aan op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

3. Klik op [Configuratie].

4. [Site certificaat] in het gebied "Beveiliging".

5. Klik op [Bladeren] in het venster "Site certificaat om te importeren" en selecteer het CA-certificaat dat u verkregen heeft.

6. Klik op [Importeren].

7. Controleer of de [Status] van het geïmporteerde certificaat "Betrouwbaar" aangeeft.

Als [Site certificaat controleren] [Active] vermeldt, en de [Status] van het certificaat vermeldt [Onbetrouwbaar], is communicatie wellicht niet mogelijk.

8. Klik op [OK].

9. Klik op [Uitloggen].

10. Web Image Monitor afsluiten.