Items instellen van WPA/WPA2

1. Meld u aan op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2. Klik op [Configuratie] en klik vervolgens op [Wireless LAN-instellingen] in het gebied "Interface".

3. Selecteer [Infrastructuur modus] bij "Communicatiemodus".

4. Voer alfanumerieke tekens (a-z, A-Z, of 0-9) in bij [SSID] afhankelijk van het toegangspunt dat u wilt gebruiken.

5. Selecteer [WPA] bij "Beveiligingsmethode".

6. Selecteer [TKIP] of [CCMP (AES)] bij "WPA Coderingsmethode" afhankelijk van het toegangspunt dat u wilt gebruiken.

7. Selecteer [WPA] of [WPA2] bij "WPA Verificatiemethode".

8. Voer bij "Gebruikersnaam" de gebruikersnaam in die ingesteld is bij de RADIUS-server.

9. Voer de domeinnaam in bij "Domeinnaam".

10. Selecteer "EAP Type". Configuraties verschillen per EAP Type.

EAP-TLS

• Maak de volgende instellingen afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt:

• Selecteer [Aan] of [Uit] bij "Servercertificaat verifiëren".

• Selecteer [Aan] of [Uit] bij "Betrouwbare tussenliggende Certificaatautoriteit".

• Voer de hostnaam van de RADIUS-server in bij "Server ID".

LEAP

• Klik op [Wijzigen] bij "Wachtwoord" en voer daarna het wachtwoord in dat ingesteld is bij de RADIUS-server.

EAP-TTLS

• Klik op [Wijzigen] bij "Wachtwoord" en voer daarna het wachtwoord in dat ingesteld is bij de RADIUS-server.

• Klik op [Wijzigen] bij "Fase 2 Gebruikersnaam" en voer daarna de gebruikersnaam in die ingesteld is bij de RADIUS-server.

• Selecteer [CHAP], [MSCHAP], [MSCHAPv2], [PAP] of [MD5] bij "Fase 2 Methode".

• Afhankelijk van de RADIUS-server die u wilt gebruiken, zijn bepaalde methoden misschien niet beschikbaar.

• Maak de volgende instellingen afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt:

• Selecteer [Aan] of [Uit] bij "Servercertificaat verifiëren".

• Selecteer [Aan] of [Uit] bij "Betrouwbare tussenliggende Certificaatautoriteit".

• Voer de hostnaam in van de RADIUS-server bij "Server ID".

PEAP

• Klik op [Wijzigen] bij "Wachtwoord" en voer daarna het wachtwoord in dat ingesteld is bij de RADIUS-server.

• Klik op [Wijzigen] bij "Fase 2 Gebruikersnaam" en voer de gebruikersnaam in die ingesteld is bij de RADIUS-server.

• Selecteer [MSCHAPv2] of [TLS] bij "Fase 2 Methode".

• Wanneer u [TLS]selecteert, selecteer dan het clientcertificaat dat u wilt gebruiken bij "WPA Client certificaat".

• Maak de volgende instellingen afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt:

• Selecteer [Aan] of [Uit] bij "Servercertificaat verifiëren".

• Selecteer [Aan] of [Uit] bij "Betrouwbare tussenliggende Certificaatautoriteit".

• Voer de hostnaam van de RADIUS-server in bij "Server ID".

11. Klik op [OK].

12. Klik op [Uitloggen].

13. Web Image Monitor afsluiten.