Apparaatcertificaat installeren

1. Meld u aan op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2. Klik op [Configuratie].

3. Klik op [Apparaatcertificaat] in het gebied "Beveiliging".

4. Klik op [Certificaat 2] in het venster "Apparaatcertificaat" en klik vervolgens op [Verzoek].

5. Voer de juiste "Algemene Naam" en "Landcode" in bij de pagina "Certificaatinformatie" en klik vervolgens op [OK].

6. "Bijwerken..." verschijnt. Wacht ongeveer 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

7. Klik op [Details] in het venster "Apparaatcertificaat" als het kladblokpictogram voor "Verzoeken".

8. Selecteer alles en kopieer vervolgens de complete "Tekst voor opgevraagde certificaat" weergegeven in het venster"Status certificaat".

9. Ga de certificaatverificatieserver binnen en verkrijg het CA-certificaat met de tekst gekopieerd in het venster "Tekst voor opgevraagde certificaat".

Verkrijgen van een certificaat verschilt per omgeving die u wilt gebruiken.

10. Klik op [Certificaat 2] bij het venster "Apparaatcertificaat" en klik vervolgens op [Installeren].

11. Open bij het gebruiken van een teksteditor het goedgekeurde CA-certificaat dat u in stap 11 heeft gedownload en kopieer de gehele tekst.

12. Plak in het venster [Installeer certificaat] alle gekopieerde tekst in het goedgekeurde CA-certificaat.

13. Klik op [OK].

14. "Bijwerken..." verschijnt. Wacht ongeveer twee minuten en klik vervolgens op [OK].

15. Controleer of het "Apparaatcertificaat" "Geïnstalleerd" vermeldt.

16. Klik op [Certificaat 2] bij "Certificaat" en klik vervolgens op [OK].

17. Klik op [Uitloggen].

18. Sluit Web Image Monitor af.