Todennustiedot

Seuraavassa kerrotaan, miten käyttäjäkoodi todennetaan.

Tärkeää

• Jokaiseen käyttäjäkoodiin liitetyt toiminnot ovat samat. Jos käyttäjäkoodeja muutetaan tai poistetaan, kyseisten koodien hallintatiedot ja rajoitukset eivät ole enää voimassa.

Tallenna käyttäjäkoodit seuraavien toimintojen käytön rajoittamiseksi ja kaikkien käyttäjien käyttämien toimintojen tarkistamiseksi:

Huom.

• Voit tallentaa enintään 500 käyttäjäkoodia.

• Kutakin käyttäjäkoodia kohti lasketaan asiakirjapalvelimelle faksitoiminnolla tallennetuista asiakirjoista otettujen kopioiden määrä. Näin voit valvoa kunkin käyttäjän käyttöä.

• Kutakin käyttäjäkoodia kohti lasketaan skanneritoiminnolla skannattujen kopioiden määrä. Näin voit valvoa kunkin käyttäjän käyttöä.

• Voit tallentaa tulostinohjaimen käyttäjäkoodit automaattisesti valitsemalla [PC-hallinta]-kohdassa käyttäjäkoodin todennuksen tulostinasetuksissa. Jos haluat käyttää käyttäjän työkaluilla määritettyä käyttäjäkoodia, määritä käyttäjän työkaluilla tallennetut käyttäjäkoodit tulostinohjaimelle.

• Lisätietoja käyttäjäkoodien määrittämisestä tulostinohjaimella, katso tulostinohjaimen Ohje.