Kunkin käyttäjän laskurin tulostaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten kunkin käyttäjän laskuri tulostetaan.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Näytä/Tyhjennä/Tulosta laskurit käyttäjän mukaan].

4Valitse käyttäjäkoodi näytön vasemmasta reunasta.

Käyttöpaneelin näyttö

Paina [Valitse kaikki sivulta], jos haluat valita kaikki sivulla näkyvät käyttäjäkoodit.

5Paina [Tulosta laskurilista] kohdassa "Käyttäjän mukaan".

Käyttöpaneelin näyttö

Syötä käyttäjäkoodi, sitten paina [image] -näppäintä, jos käyttäjäkoodi on tallennettu.

6Valitse toiminto, jonka käyttölaskurin haluat tulostaa: [Kopiolaskuri], [Tulostuslaskuri], [Faksit], [Faksilähetys], [Skannerilaskuri] tai [Tulosteita yht.].

7Paina [Tulosta].