Käyttäjäkoodin tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten käyttäjäkoodi tallennetaan.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirjan hallinta].

4Tarkista, että [Tallenna / Muuta] on valittuna.

5Paina nimeä, jonka koodi on tallennettava, tai syötä tallennettu numero numeronäppäimellä.

Voit etsiä tallennetun nimen, faksinumeron, kansion nimen, sähköpostiosoitteen tai IP-faksikohteen mukaan.

6Paina [Todennus].

7Syötä uusi käyttäjäkoodi numeronäppäimillä, sitten paina [image] -näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä]- tai [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

8Paina kahdesti [imageSeur.].

9Valitse käyttäjäkoodilla käytettävät toiminnot kohdasta "Käytettävissä olevat toiminnot".

10Paina [OK].

11Paina [Poistu].

12Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Käyttäjäkoodissa voi olla 1 - 8 merkkiä.

• Katso nimen tallentamisohjeet kohdasta "Nimien tallentaminen".