Käyttäjäkoodin poistaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten käyttäjäkoodi poistetaan.

Tärkeää

• Kun käyttäjäkoodi poistetaan, laskuri nollataan automaattisesti.

1Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

3Paina [Osoitekirjan hallinta].

4Paina [Tallenna/Muuta].

5Valitse nimi, jonka koodi on poistettava.

Paina nimen näppäintä tai näppäile tallennettu numero numeronäppäimillä.

Voit etsiä tallennetun nimen, faksinumeron, kansion nimen, sähköpostiosoitteen tai IP-faksikohteen mukaan.

6Paina [Todennus].

7Paina [Muuta] poistaaksesi käyttäjäkoodin, sitten paina [image] -näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

8Paina [OK].

9Paina [Poistu].

10Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Jos haluat poistaa nimen osoitekirjasta kokonaan, katso kohtaa "Tallennetun nimen poistaminen".